В связи с военным положением часть мероприятий не состоится. Следите за информацией на страницах событий.

Лускунчик на льоду (16:00)

5 января 2016, 16:00, вторник
Продажа остановлена
прошедшее событие

О событии

Лускунчик
(новорічна казка на льоду за мотивами твору Е.Т.А.Гофмана)
 
Новорічні дні - це найкращий  час для дива, для тріумфу добра і зародження справжнього кохання.
Чудова новорічна казка про чарівний світ дитячих марень постане перед глядачами першого національного новорічного льодового шоу "Лускунчик".
Усім відомі персонажі оживуть на льодовій арені Палацу спорту під музику        П. Чайковського, М. Равеля, А. Адана, Л. Мінкуса та М. Мусоргського напередодні Різдва!
 
25 професійних фігуристів - учасників популярних світових льодових шоу з різних куточків світу, 50 яскравих костюмів, що спеціально зшиті для національного шоу, та високоякісна робота постановчої команди відкриє чаруючий світ казки, в яку повірять і діти, і дорослі.
 
Спеціальні  гості - Silja Dos Reis  & Pierre Loup Bouquet (Paris, France).
 
Постановка та хореографія Шоу Дмитра Дмитренка.
Дмитро Дмитренко -  чемпіон Європи та багаторазовий чемпіон України  з фігурного катання, учасник і режисер-постановник міжнародних льодових шоу, директор і художній керівник
 
Українського театру на льоду, до складу якого входять найкращі артисти різних жанрів і хореографів України.
 
Асистент хореографа – Оксана Маслова (солістка Pennsylvania Ballett, USA).
 
Авторська інтерпретація  (сценарій, компіляція та режисура) Дмитра Тодорюка (режисера КМАТОБ для дітей та юнацтва і соліста відомої групи "Авіатор").
 
Світлодіодний екран 20*12 метрів, 200 світлових приборів, зоряне небо, потужні проектори, якісний звук і чарівний лід підсилять казковий настрій!
 
3D-графіка, виконана дизайнером Андрієм Кравченком - автором  всесвітньо відомих дитячих комп’ютерних ігр та графічних сцен для блокбастерів.
 
Вистава озвучена українською мовою Юрієм Горбуновим (телеведучий, шоумен, актор).
 
Автор ідеї та продюсування – концертна агенція "Аншлаг" (anshlag.com.ua).
 
З 2-го по 5-те січня 2016 року на арені київського Палацу спорту ПЕРШЕ НАЦІОНАЛЬНЕ ЛЬОДОВЕ ШОУ «ЛУСКУНЧИК»!
 
Початок вистав об 11:00; 13:30 та 16:00. Тривалість вистави – 60 хвилин. Запуск глядачів за 45 хвилин до початку вистави. Ціни від 80 грн.
 
Подаруйте свято собі і своїм дітям!!!

Купить билет на мероприятие можно не отходя от компьютера!

Электронный билет позволяет купить билет с максимальным комфортом. Здесь нет очереди в кассу и вы можете купить билет за 1 минуту прямо сейчас. Для этого нужно:

  • Выбрать место на схеме зала или выбрать количество входных билетов в фан зону;
  • Нажать кнопку "Оформить заказ";
  • Указать имя, адрес электронной почты, номер телефона;
  • Выбрать способ оплаты и доставки;
  • Внести данные банковской карты и завершить заказ.

Сумма за билеты спишется автоматически, а билет придет на почту через 1-2 минуты. Ваша задача распечатать билет или показать с экрана телефона перед входом в зал.

В 2024 году много интересных концертов, спектаклей и шоу, чтобы не пропустить что-то очень важное предлагаем ознакомиться с афишей города Киев.

Лускунчик на льоду (16:00) состоится 5 января 2016, 16:00, вторник в Дворец Спорта. С помощью сервиса internet-bilet.ua, Вы сможете с легкостью забронировать, заказать и купить билеты на интересующий Вас концерт, спектакль, оперу, балет, мастер-классы, спортивные и детские мероприятия, оплатив их самым удобным для Вас способом: через интернет банковской картой VISA/MasterCard, наличными или курьером, если сделаете заказ билета c доставкой.