У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

STAND-UP in UA: ІВАН УСОВИЧ

Продаж припинено
минула подія

Про подію

14 лютого о 19:00 в Софієвському Гранд Холі готелю Premier Palace (бульвар Тараса Шевченка, 7/29) додатковий концерт резидента ВЕЛИКОГО STAND UP від Comedy Club Production Івана Усовича! Запрошені гості: Максим Кравець та Андрій Щегель. 
 
Пропонуємо провести День Закоханих у вишуканому Софієвському Гранд Холі готелю Premier Palace з найкращими стендаперами та якісним гумором. І звичайно,  у свято Кохання головною темою вечора будуть – відносини. 
 
Відверті і сміливі жарти про те, що є важливою частиною нашого життя, і в чому без гумору не обійтись. Це буде стендап-шоу про реальні ситуації в житті чоловіка і жінки. Ваня Усович, Максим Кравець та Андрій Щегель поспілкуються з глядачами та поділяться крутими жартами, які накопичуються у них кожного дня. А розкішна зала з невеликою кількістю глядачів створить камерну атмосферу, що нагадуватиме більше особисту зустріч з артистами, аніж концертну подію. 
 
Stand Up шоу – це гумор, що не знає обмежень, та іронічні монологи про себе, навколишню дійсність і насущні проблеми, які є близькими всім нам! В Україні стендап активно розвивається, і новий формат STAND UP IN UA надає сильного поштовху цьому напрямку. У ньому виступають тільки найтоповіші стендапери на території всього СНД. І цього разу хедлайнером вечора стане білоруський комік ВАНЯ УСОВИЧ – один з найтиповіших та затребуваних стендап-артистів. 
 
Перший виступ Івана відбувся в 2013 році, у віці 20 років в проекті Stand Up в новій рубриці для новачків – «Відкритий мікрофон». Глядач оцінив гумор Вані і його можливість цікаво жартувати, і дуже скоро він став постійним резидентом Stand Up. Окрім прекрасного відчуття гумору, у Вані також присутні харизма,  своя особлива подача матеріалу та артистизм, над якими він постійно працює.
 
А також на сцені виступатимуть швидко набираючі оберти українські стендап-артисти.
 
Максим Кравець  – справжній сімейний експерт, людина, яка одружена вже півроку і десять років. Його жарти націлені на побутові проблеми, взаємовідносини з жінкою та родиною. Максим – фіналіст проекту «Комік на мільйон» на телеканалі «ICTV», автор та актор гумористичного проекту «#шоуюри» на телеканалі «1+1», кіноактор та кіносценарист, один з небагатьох якісних україномовних стендаперів.
 
Андрій Щегель -  найскандільніший, андерграундний і ексклюзивний комедіант, учасник і переможець незліченної кількості відкритих мікрофонів та інших підпільних стендап вечірок, резидент клубу «Підпільний Stand Up».
 
Сьогодні жанр стендап особливо популярний. А секрет в тому, що коміки зі сцени діляться зі слухачами своїми думками та емоціями. Вони жартують над стандартними життєвими ситуаціями, які знайомі кожному. При цьому для них немає заборонених тем. 
 
Тому 14 лютого, у День Закоханих, на вас чекає тільки якісний, «смачний» гумор від Івана Усовича, Максима Кравця та Андрія Щегеля.
 
Тривалість програми 1,5 години. Шоу-програма представлена російською та українською мовами. Рекомендовано особам від 18 років.

  

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

STAND-UP in UA: ІВАН УСОВИЧ відбудеться 14 лютого 2019, 19:00, четвер в Premier Palace Hotel. Софіївський Гранд хол.. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.