У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Театр Тіней TEULIS. Шоу «Твоя тінь». Київ

Театр Тіней TEULIS. Шоу «Твоя тінь». Київ
20 квітня, 16:00, субота
Київ НМАУ им. П. Чайковского (Консерваторія)
Купити квитки Залишилось квитків: 316
20 квітня, 18:30, субота
Київ НМАУ им. П. Чайковского (Консерваторія)
Купити квитки Залишилось квитків: 353

Про подію

Театр тіней Teulis:
 
- Театр - підкорив і здивував багато світових столиць.
- Оригінальне поєднання висококласної акробатики, театру, оптичних ілюзій, відмінного звукового супроводу і приголомшливих відеопроекцій.
- Cамий незвичайний і самий затребуваний театр сьогодні.
 
Театр тіней Teulis представить легендарне шоу "Твоя тінь"!
 
У 2014 році театром був створений резонансний номер "Крик душі", у 2022 році цей номер отримав нове прочитання і ми сподіваємося,  що глядач гідно оцінить цю роботу.
 
Мистецтво театру має вік в декілька тисяч років, але в останні десятиліття цей жанр переживає відродження і небувалий апгрейд. Театр тіней дивовижно простий в ідеї, і йому підвладні чудеса перетворення. Варто тільки акторові зайти за напівпрозорий екран, як для глядачів починається мультиплікація: темні фігури виростають одна з одної, перетворюються, змінюються в розмірах.
 
Театр Тіней Teulis доводить, що всі фантазії можна перетворити в життя за допомогою тіней людського тіла. Ви поринете в чаклунське шоу і захоплюючу дух хореографію, які з легкістю полонять Ваше серце...                                                        
За останні 9 років Театру Тіней TEULIS був фіналістом найбільших талант шоу в Італії, Туреччині, Чехії та Словаччини. Гастролював у Фінляндії, Швеції, Польщі, Чехії  в Японії 35 тисяч глядачів стоячи проводжали артистів.