У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Любов Успенська

10 листопада 2019, 19:00, неділя
Продаж припинено
минула подія

Про подію

Історія одного кохання: Любов Успенська дасть великий ювілейний концерт у Палаці спорту!
 
10 листопада на сцені київського Палацу Спорту відбудеться Великий сольний концерт найяскравішою виконавиці в жанрі «міський романс» - Любові Успенської!
 
В її творчому портфоліо - жіноча лірика, яка підкорила не одне покоління меломанів, суперхіти і більше 15 альбомів. У репертуарі - гучні дуети, в тому числі - зі співачкою NK (Настею Каменських) на пісню «Ти ж не забув», число прослуховувань якої на YouTube подолало позначку в 13 мільйонів! Вона - володарка десятків нагород і народної любові, а її концерти проходять з аншлагами не тільки в країнах Східної Європи, а й в США, Канаді.
 
Легенда естрадної музики - Любов Успенська виступить в Києві, де пройшло все її дитинство і юність, з великим сольним шоу, приуроченим до свого 65-річчя.
 
У Палаці Спорту для багатьох тисяч глядачів прозвучить ціла епоха музики, зрозумілою і близькою кожному, - чуттєві балади про кохання, зради, розлуки і пісні, що беруть за душу і відносить в танець. Гості вечора почують найгучніші хіти: «До єдиного ніжному», «Кабріолет», «Пропадаю я», «Ангел-охоронець», «Люба Любонька», «Гітара мається», а також сингли з крайніх альбомів.
 
До свого ювілею для українських шанувальників артистка готує унікальну програму в супроводі розширеного складу музикантів, а на сцену разом зі співачкою вийдуть спеціальні зіркові гості, імена яких поки не розголошуються.
 
Відразу після концерту в Києві Любов Успенська відправиться в тур по містах України. Так, суперзірка виступить у великих оперних театрах: 11 листопада в Одесі, 12 - в Харкові, 13 - в Дніпрі.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Любов Успенська відбудеться 10 листопада 2019, 19:00, неділя в Палац спорту. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.