У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Новогодние чудо-приключения

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Новорічна інтерактивна шоу-вистава для дітей НОВОРІЧНІ ДИВО-ПРИГОДИ - 2020
 
Якщо у вас та у ваших діточок є найпотаємніші бажання та мрії, і ви дуже хочете, щоб вони здійснились в Новому році, тоді вам обов’язково потрібно потрапити у «Новорічні диво-пригоди», де лише раз на рік відчиняється Чарівна Скриня Бажань! 
 
Театр Бережних «Атракціон» пропонує Вам неймовірну феєричну виставу для всієї родини!
 
Всіх діточок ще у фойє будуть зустрічати веселі казкові герої, з якими діти зможуть поспілкуватись, пограти, і, навіть, отримати призи за активну участь. 
А потім всі діти разом з батьками поринуть у чарівну атмосферу казки, в якій вони зможуть бути не простими глядачами, а учасниками веселих Новорічних диво-пригод.
 
Діти разом з героями Діснейленду, героями наших мультфільмів та казок і навіть, з фантастичними, вигаданими персонажами, повинні за будь-яких обставин повернути Чарівну Скриню Бажань. Лише тоді прийде Новий рік, і всі бажання здійсняться.
 
Діти зустрінуться із справжніми супергероями – Леді Баг та Супер Котом, песиками з Щенячого патруля, допоможуть Міккі і Міні Маусам, Джинну, Майку Вазовскі та зможуть від душі посміятись з грізних на перший погляд Вічної Мерзлоти, та її помічниці баби Яги. І, за традицією, ялинку Новорічну засвітять дідусь Мороз разом зі Снігуронькою.
 
Вистава допоможе діточкам, а можливо, і дорослим, зрозуміти, що заради здійснення мрії не треба сумніватися, а сміливо долати будь-які перешкоди і впевнено йти до мети. І тоді Новий рік обов’язково відчинить чарівну скриню здійснення бажань!
 
Запрошуємо Вас у дивовижний світ Новорічної казки, яка стане найкращим подарунком для всієї родини!
 
Вистава йде українською мовою.
 
Тривалість вистави 1 год. 10 хвилин. Дітям до 5 років вхід безкоштовно з дорослим, у якого має бути квиточок!
 
Використовується живий звук та фонограма.
Художній керівник театру «Атракціон» - Олена Бережна

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Новогодние чудо-приключения відбудеться 31 грудня 2019, 11:00, вівторок в Президент готель. Зал Конгрес хол. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.