У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Білоруський сучасний художній театр. "Колишній син"

5 лютого 2022, 19:00, субота
Перенесення заходу
минула подія

Про подію

Прем’єра! “Колишній син” в Києві  від Білоруського сучасного художнього театру за кордоном.
 
У грудні в столиці розпочинає свій перший сезон Білоруський сучасний художній театр за кордоном. Дебютною прем’єрою стане вистава «Колишній син» за романом білоруського письменника і громадського діяча Саші Філіпенко, яка була заборонена в Білорусі. «Кумедний, гіркий, войовничий, грандіозний роман», — так описує твір Філіпенка німецький письменник і літературний критик Фолькер Вайдерман.
 
Події у ньому розгортаються ще 20 років тому, але вони, як не дивно, співзвучні тому, що відбувається у Білорусії зараз, особливо на хвилі політичної еміграції. Адже, як зазначав сам автор, його роман - це спроба зрозуміти, що робить громадян колишніми по відношенню до своєї держави.
 
Вистава білоруського сучасного театру.
 
В одному просторі і часі зійшлися представники трьох поколінь на зламі епох. Оточуюча дійсність і особисті прагнення ставлять перед усіма героями важкі, але важливі запитання. Чи відповідальні ми за свою країну? Чи варто спробувати змінити неминуче? На що ми готові піти заради власної свободи і кохання? Чи здатні громадяни взагалі прокинутись від омани минулого, у якій звикли існувати? Поїхати чи залишитись?
 
Актори:
Олена Кривда
Олег Примогенов
Олексій Яровенко
Василь Процюк
Ольга Мороз
Христина Синельник
Анастасія Куликовська

Придбати квиток на Білоруський сучасний художній театр. "Колишній син" можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Білоруський сучасний художній театр. "Колишній син" відбудеться 5 лютого 2022, 19:00, субота в Сцена 6. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.