У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Мюзикл "Жив собі пес"

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Потужний мюзикл на 2 дії за мотивами української народної казки
 
Композитор: Володимир Назаров
Лібрето: Петро Мага
Аранжування: Володимир Конончук
Тривалість вистави – 1 год 30 хв
 
Постановний склад:
 
Диригент-постановник – Євген Воронко
Режисер-постановник – Володимир Назаров
Хормейстер-постановник – Анжела Масленнікова
Художник-постановник – Людмила Нагорна
Балетмейстер-постановник – Сергій Кон
Диригенти – Сергій Голубничий, Ділявер Осман
Концертмейстери – Марія Поляшова, Любов Орлова
Художник по світлу – Олег Страшкін
Звукорежисер – Ігор Кисельов
Режисер, які ведуть виставу – Патімат Мірзаєва
 
Про виставу
 
Прем’єра потужного мюзиклу «Жив собі пес…», створеного за мотивами української народної казки «Сірко» і популярного мультфільму, стала гучною подією ювілейного 35-го сезону Київського муніципального академічного театру опери і балету для дітей та юнацтва.
 
«Ой, там на горі» – саме з цієї знайомої з мультфільму народної пісні розпочинається вистава, яка переносить глядача до чарівного українського села з його неповторним колоритом. Її головний герой пес Бровко вірно служив господарям та з роками став небоєздатним і був вигнаний ними
 
Тим, хто не бачив мультфільму, буде цікаво слідкувати за подальшою долею героя у стрімкому розвитку сценічної дії. А тих, хто знайомий з сюжетом, привабить яскрава видовищність вистави, соковитий гумор віршованого тексту та музики, що легко сприймаються і запам’ятовуються.
 
Композитор і режисер-постановник вистави Володимир Назаров:
 
«Я із задоволенням пишу музику і ставлю вистави для дітей. Переїхавши в Україну, на свою історичну Батьківщину, я вважав за необхідне для себе розпочати працювати над новими музичними виставами саме українською мовою, і в першу чергу для дітей, адже, на мій погляд, театр є найважливішою частиною виховання творчого начала у дітей з самого раннього віку».
 
Постановники мюзиклу «Жив собі пес…» адресують свою виставу «дітям від 3-х до 103-х років», адже вона у легкій комедійній формі пропонує не пам’ятати зла, допомагати тим, хто потрапив у біду, і віддячувати добром за добру справу.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Мюзикл "Жив собі пес" відбудеться 5 березня 2022, 12:00, субота в КМА театр опери і балету для дітей та юнацтва. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.