У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Мюзикл "Пригоди Гекльберрі Фінна"

Перенесення заходу
минула подія

Про подію

У Театрі опери та балету для дітей та юнацтва зустрічайте музичну казку «Пригоди Гекльберрі Фінна» у Києві! Цей хлопчик – найкращий друг Тома Сойєра та персонаж всесвітньо відомої книги Марка Твена. Проте про нього зазвичай кажуть не так багато. А разом з тим життя цього хлопця не таке вже й легке, хоч і сповнене пригод. Саме йому вдалося врятувати від небезпеки темношкірого Джима, вирушити у захоплюючу подорож великою річкою Міссісіпі та шукати кращого життя разом із друзями. Бо не кожному з підліткового віку доводиться жити у бочці чи ховатися від свого батька. Проте кожен із героїв має право на щасливу долю та трохи удачі.

Чудова постановка за твором відомого письменника
Багато музики та танців
Знайомі герої та веселі пригоди
Композитори: Жанна Колодуб, Лев Колодуб.
Лібрето: Дмитро Кісін, редакція Віталія Пальчикова

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Мюзикл "Пригоди Гекльберрі Фінна" відбудеться 2 квітня 2022, 15:00, субота в КМА театр опери і балету для дітей та юнацтва. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.