Театр "Може Бути". "Коуч по дивам"

5 листопада 2023, 19:00, неділя
Продаж припинено
минула подія

Про подію

 
Вистава "Коуч по дивам" є унікальним поєднанням театру і кіно на одній сцені. Завдяки масштабному екрану, і яскравій грі акторів створюється неймовірна атмосфера присутності і особистого переживання побаченого глядачем. 
 
Вистава розповідає про не просте життя українських емігрантів в Америці.  Показує біль і радість яка чекає на  іноземців в іншій країні. Трагікомічні персонажі заряджають теплом і оптимізмом, надають приклад мужності та щирості.
 
Уявіть, до вас приходить людина і каже, що заплатить велику суму грошей, якщо протягом місяця ви будете щасливі.
 
І все б нічого, якби не кілька маленьких "але": у вас проблеми в сім’ї, конфлікти на роботі, матеріальні труднощі, криза середнього віку. До того ж, ви в чужій країні і взагалі не розумієте як жити далі… Не впадайте у відчай, адже на допомогу приходить він – Коуч по дивам!
 
Актори: А. Жиляков, А. Боровик, Ю.Забутна, М. Агеєнко, А. Шпильовий
Режисер: С. Аксьонов

Придбати квиток на Театр "Може Бути". "Коуч по дивам" можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Театр "Може Бути". "Коуч по дивам" відбудеться 5 листопада 2023, 19:00, неділя в Київський будинок Архітектора. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.